lauantai 3. joulukuuta 2011

Heippa!

Ei ole taaskaan mitään kovin erityistä tapahtunut, joten eipä kauheasti ole kirjoitettavaakaan..
Olen alkanut nyt syksyllä enemmän treenaamaan ja kisaamaan Pinkulla, ja ehtinyt käydä jo muutamissa harjoituskisoissa. Pari sijoitustakin olemme saaneet metrin luokista! Vähän on kisoissa välillä vauhdikasta menoa, mutta talvella treenataan ahkerasti jotta pääsee sitten keväällä kisaamaan enemmän. Torstaina olin viimeksi hyppäämässä valmennuksessa ja sujui hyvin, treenattiin jo 110-120cm korkeudella rataa ja valmentaja oli tosi tyytyväinen. Videota ei valitettavasti viime valmennuksesta ole.

Ja tässä on vielä youtubesta pieni video-kooste Pinkusta ja minusta :)

Myös 4-v Tirppa on aloittanut taas työnteon syyslomansa jälkeen. Tirppa on loman aikana oppinut uusia 'kivoja' juttuja, esimerkiksi takajalat kohti taivasta! Välillä tuleekin ihan kiitettävää pukkia ja muuta loikkaa, varsinkin jos kentän laidalta hyppää kissa tai joku muu mörkö. Onneksi sen pukeissa on ihan helppo pysyä kyydissä, paitsi jos käynnistä pääsee yllättämään niin siinä on aina mun tasapaino vähän koetuksella.. Tirpan kanssa ollaan myös käyty hyppäämässä pari kertaa ja on mennyt ihan hyvin! Tirppakin on jo vähän oppinut keräilemään jalkojaan hypyssä ja laukanvaihdotkin onnistui heti ensimmäisen hyppytreenin jälkeen hyvin! Pitäisi katsoa Tirpalle jotkin sopivat pikkukisat jostain, voisi käydä ihmettelemässä kisapaikkoja ja kilpailuja ylipäätään.

Tässä pari kuvaa Tirpasta kesältä, sekä yksi kuva ekalta hyppykerralta:

Fajana on mennyt nyt myös ihan hyvin, varsinkin sileellä koko ajan paremmin ja paremmin. Vähän on ollut vauhtia varsinkin hypätessä, välillä vähän liikaakin, varmaankin johtuu siitä kun on ilmat vähän kylmentynyt. Fysioterapeuttimme hoiti hevoset eilen, ja meni taas Fajanalla satula vaihtoon, edellinen Antares on jäänyt vähän pieneksi selän/sään kohdalta, kun selkälihakset ovat kasvaneet huimaa vauhtia. Kuukauden päästä taas katsotaan uudestaan mikä on tilanne.
Repsu on ollut vähän vapaammalla nyt, mutta pitäisi silläkin alkaa taas kohta vähän tehokkaammin ratsastelemaan.Sain muuten haasteen Millalta !
Eli:
1. Aukaise neljäs tiedostokansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Aukaise kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. "Selitä" kuva.
4. Haasta kolme muuta bloggaajaa.

Eli tää kuva on siis minä ja Cara-poni Loviisan alue-estekisoissa kesällä/syksyllä 2010. Luokka oli alue-110cm, AM5, ja sijotuttiin 4.sijalle. .
Ja mun puolesta kaikki halukkaat voi tehdä tän haasteen ,en nyt jaksaisi millään erikseen sitä kellekkään lähettää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti