tiistai 20. joulukuuta 2011

Ihanaa, kohta on joulu, tosin lumi vaan puuttuu..
Odotan innolla että tulee paljon lunta niin päästäisi taas hiihtoratsastamaan ja vähän hankitreeniä tekemään hevosilla. Hepat on liikkunut nyt aika normaalisti, tänään Tirppa ja Repsu oli hyppäämässä ja meni ihan hyvin. Tirpalla oli paljon energiaa alussa, vaikka onkin nyt lähiaikoina ollut sileellä varsinainen laiskamato. Perjantaina hyppään Pinkulla ja Tommi uudella ponillaan. Pinkku ja Jack piti tänään vapaapäivän, menin vielä valmennuksen jälkeen Fajanan kevyesti. 
   Kokeilin vielä Tommin uutta ponia ja oli ihan hauska tapaus, vähän kylläkin sileän puoli ruosteessa ja lihakseton mutta onneksi koko talvi aikaa treenata. On kyllä todella erilainen poni kuin Jack, joten Tommillakin on paljon opeteltavaa uuden poninsa kanssa!
   Viime perjantaina olin hyppäämässä Pinkulla ja Pinkku hyppäsi hyvin. Ei hypätty määrällisesti paljoa, vähän jotain hienosäätöä ja treenattiin hyppyä ja tälleen. Emma oli kuvailemassa, laitan loppuun pari kuvaa. Videota on muutama pätkä mutta en ole jaksanut vielä siirtää niitä koneelle joten niitä sitten myöhemmin.
Tässä video 9.12. valmennustunnilta


14 kommenttia:

 1. Myytteks te Jackin?

  VastaaPoista
 2. Onko sun vanhemmat jotain heppaihmisiä kun ainakin tän perusteella sulla on niin mahottoman hienot puitteet harrastaa? Ja ootko ajatellut ihan ammatiks? Mitä opiskelet? =)

  VastaaPoista
 3. Minkä kokonen on isoin este minkä oot hypänny Fajanalla?

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun blogista!:) Tee vaikka varustepostaus, tallin esittely postaus tai sit semmonen missä on kuvia tosi paljon:D

  VastaaPoista
 5. Voisit tehdä jotain esittelyä teidän tallista :) Vaikka videona tai sitten ihan vaan kuvien kanssa!

  VastaaPoista
 6. hei olis kiva saada joku videopostaus sun perus tallipäivästä, sekä varustepostauksia sun omista ratsastusvarusteista ja hevosten kans ja siitä uudesta ponista kans olis kiva saada tietoa (: hmmm... kysymyksiä on tosi vaikea keksiä, tossa nyt ainaskin noita postausideoita, saatanpi laittaa noita kysymyksiä myöhemmin (= niin ja ainiin kans kun joulu tulee, niin joululahjat ois kiva nähä postauksessa =)) tsemppiä sulle ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 7. Tässä vähän kysymyksiä (=
  Minkä ikäisenä aloitit ratsastamisen?
  Mikä on korkein este minkä olet hypännyt?
  Entä rata(kotona)?
  Tossa oli muutama, mutta en pysty kännykällä kirjottelemaan hirveesti muuta.(: Sulla on tosi kiva blogi ja ratsastat superhyvin (= Postausideoita ei oikein ole, kuin videopostaus, pää lyö tyhjäää.. :O

  VastaaPoista
 8. oivoi liia upeita kuvia ... . :D

  VastaaPoista
 9. Onks tossa videon taustalla Jack uuden ponin kanssa vai onko se tommiponi? (:

  VastaaPoista
 10. Monta hevosta ratsastat yhtenä päivänä ? (:
  Minne Cara myytiin?
  Mitä kisatavotteita sul on tulevaisuudelle ? :))
  Sun blogi on tosi kiva (: Ja oot tosi hyvä ratsastamaan !

  VastaaPoista
 11. Millainen on sun arkipäivä? Entä vapaapäivä? Ja näätkö paljon ja kuinka usein kavereita arkisin ja viikonloppusin? Toivotko koskaan että olisi vähemmän hevosia? Juotko/poltatko?

  VastaaPoista
 12. - Millainen on sun normaali arkipäiväsi?
  - Kuinka monta heppaa ratsastat päivässä?
  - Kuinka vanhana sait ekan ponisi?
  - Ja kerro vähän siitä sun entisestä ponista Carasta, ihana poni! <3

  VastaaPoista
 13. Pieni muistaminen lukemilleni blogeille näin jouluna :)

  http://i475.photobucket.com/albums/rr117/tifaf/joulua.jpg

  VastaaPoista
 14. Miks Cara myytiin, sen sijaan että Tommi olis alannu kisaan sillä?

  VastaaPoista