tiistai 7. helmikuuta 2012
Moikka! Tänään oli mulla koeviikon kolmas ja viimeinen koe, huomenna onneks vapaapäivä :) Mennään varmaan koulutunnille heppojen kanssa päivällä.

Tein muuten uuden bannerin, toimikoon nyt väliaikaisena niin kauan kunnes saan uudistettua koko ulkoasun.. se tosin voi kyllä viedä aikaa jonkin verran.

Ilmat on vähän jo lämmennyt ja on pystynyt eilen hyvin liikuttamaan hevoset. Tirppa palaili taas työntekoon ja ratsastinkin sen eilen. Pelkäsin että se olisi ihan räjähtänyt käsiin, mutta ei onneksi, oli enneminkin hieman laiska. Lomailu taitaa olla Tirpan mielestä kivempi juttu ;)
Fajana taas 'joutui' lauantaina ja sunnuntaina vain kävelemään pellolla kovan pakkasen takia, mikä sitten kostautui eilen.. Kentällä taisi olla 2 muuta Fajanan lisäksi, ja tämä 'ruuhka' vaan villitsi vajaa entisestään, kun fajanalla ei voi vielä oikein ratsastaa jos on muita hevosia samaan aikaan kentällä :D.. Laukassa sitten kilahti hattuun ihan totaalisesti. Oli aika villiä menoa, vähän loikittiin ja sinkoiltiin, mikäs sen hauskempaa. Yleensä fajana on rauhoittunut kun menen kevyessä istunnassa laukassa mutta nyt ei auttanut sekään. Otin sitten jalustimet pois jotta pystyn paremmin istumaan ympärillä ja yrittää rauhoitella pientä sähläävää vajaa. No eipä siitä oikeen mitään koskaan tule, parempi vaan lopettaa ajoissa jos on huono päivä, turha noiden kovapäisten tammojen kanssa on tapella.
Varmaankin torstaina päästään taas hyppäämään jos pakkaslukemat pysyy inhimillisinä.. Tirppa ei olekaan pariin viikkoon hypännyt, voi tulla vauhdikas tunti, Fajanasta puhumattakaan.. :)


Pinkku

Tirppa

Veeti :)
 
Jack karkas.. taas

10 kommenttia:

 1. Oot ihan sairaan hyvä ratsastaa ja teijän hepat on tosi hienoja! ;)

  Mut miks muute sulla on vielä kuvia (esim. tossa bannerissa) sun entisistä poneista carasta ja seristä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos.

   en tiedä, miksei olisi? kyllä kai vanhempiakin kuvia voi olla esillä ;)

   Poista
 2. Ois tosi kiva saada sun ratsastusvaate-varustepostaus :D ja kans teijän talosta kuvia =) tosi ihana blogi sulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, pitää katsoa jos joskus saisin aikaiseksi tehdä jonkun erilaisemman postauksen :)

   Poista
 3. Olen jo kauan lukenut blogiasi, tykkään :) Löysin eilen netistä kuvia teidän Molly-ponista, oletko nähnyt? Ei siis ole meikäläisen ottamia.

  http://roosaroosa.kuvat.fi/kuvat/2011/Estekisat+Kurikka+28.8./Molly+Madsen/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nuo on jotain vähän vanhempia ja niissä ratsastaakin ponin edellinen ratsastaja :) mutta kiitos, en ole ennen nähnytkään.

   Poista
 4. Pääsit suosikkiblogini-listaan!

  http://jaxenelamaa.blogspot.com/2012/02/ystavanpaivatoivotukset-ja-lempiblogini.html

  VastaaPoista
 5. pakko kommentoida sulle, koska tuo teidän tallinne tuo niin paljon muistoja mieleeni :) edeltävät asukkaat ovat kasvattaneet hevoseni, hevoseni syntyi teidän nykyisessä tallissa ja kyseisessä paikassa tuli vietettyä kaikki viikonpäivät kolmen vuoden ajan :) ihania kuvia ja sinulla on kauniita hevosia!

  VastaaPoista