lauantai 18. helmikuuta 2012

Moikka,

torstaina alkoi onneksi ihana hiihtoloma joka kestää vielä koko seuraavan viikon :) Veljet ja iskä lähtee Rukalle laskettelemaan joten jäädään äitin kanssa kahestaan kotiin.
Torstaina oli taas hyppis Fajanalla ja Mollyllä, Fajana meni ihan hyvin, vähän ehkä villi. Mollykin meni ihan hyvin.

Tässä pieni videopätkä hyppikseltä

Tässä vielä edellisestä valmennuksesta pieni videopätkä kans:

Perjantaina hyppäsi Tirppa ja Jack. Tirppa meni yllättävän hyvin ja käyttäytyi tosi hyvin taas! Jack oli pienen hyppytauon jälkeen täynnä uusia kujeita ja vähän vedätti Tommia jokaisessa tilanteessa missä vain pystyi.. :D
Tässä muutama kuva tunnilta:


Tänään ratsastin ensin Tirpan aamulla, Heka piti mulle vähän koulutuntia. Tirppa oli aika väsynyt eilisen hyppytunnin jälkeen joten ei jaksanut kauheasti keskittyä, mutta muuten oli ihan hyvä.
Tirpan ratsastuksen jälkeen innostuin selvittämään yhden meiän tallilaisen islanninponin mega-tuuheaa harjaa, ja selvittämisessä ja harjan letittämisessä (taivutusletit) meni n.2 tuntia.. mikäs sen parempi tapa kuluttaa aikaa.  Sen jälkeen ratsastin Fajanan kentällä, se oli yllättävän rauhallinen, vähän liiankin rauhallinen mutta ihan hyvä ratsastaa. menin aika kevyesti, huomenna on koulutunti Fajanalla, Pinkulla ja Mollyllä.
Fajanan jälkeen menin vielä vähän aikaa Mollyllä ilman satulaa kentällä ja oli ihan hyvä kans.
Veeti :)


fajana <3
ps kesä sais tulla paaaljon nopeemmin :)

3 kommenttia:

  1. saiko jack vuokraajan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, on sillä jo jonkin aikaa ollut pari vuokraajaa kun tommi ei ehdi sitä ratsastaa joka päivä :)

      Poista