lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tirppa, RJL valmennus 11.3.2012:
Tirppa, Ehon kisat 3.3.2012:

Pinkku, Eho kisat 17.3.2012 (kuvat (c) Wilma Hokkanen)


Fajana, 23.3.2012
10 kommenttia:

 1. Miten kisat meni ? Monta kypärää sulla oikee on? :D

  Kiva postaus !

  VastaaPoista
 2. Tirppa hyppäs ekan luokan 0/0 ja toisessa luokassa pudotti yhden. Pinkulla sijotuin molemmissa luokissa 0/0-radoilla.
  no mulla on kolme kypärää mitä käytän yleensä, sitten meillä on vielä tommin, santerin ja äitin kypärät ja yks varakypärä
  :)

  VastaaPoista
 3. hei muuten kun tolla teijän tallilla on noi omat sivut: http://talli-storaker.blogspot.com/ niin haluisin kysyä minkä takia siellä ei ole oikestaan mitään paitsi nuo kivat kuvat reunoissa? ois tosi kiva nähdä kuvia tallillista ja hevosista ym. ym. (=

  VastaaPoista
 4. ne sivut on vähän kesken eikä sinne ole ehditty ottaa oikein mitään kuvia eikä kirjoittaa tekstiä vielä.. :)

  VastaaPoista
 5. Miks et tuu huomenna ehon kisoihin, mut tommi tulee? :)

  VastaaPoista
 6. meillä tulee yks meijän tallilaisen hevonen meijän trailerissa sinne, ja sitte ku muilla meidän hevosilla ei oo nyt tarvetta päästä hyppäämään, sillä ne muut hepat joiden on tarvinnut hypätä tällä viikolla on jo olleet hyppäämässä :> tai me hypätään vain kerran viikossa meijän hevosilla :)

  VastaaPoista
 7. millos taas postailet, kun näitä sun postauksias on niin kiva lukea? :)) voisitko muute jos sulta vaan löytyy, niin laittaa jotain vanhoja ratavideoita susta ja carasta. Olis kiva nähdä miten cara liikkuu sun alla, koska käyn caran nyk. omistajan kanssa samoissa valmennuksissa. :)) Olisin tosi kiitollinen jos voisit, cara on muutenkin niin hieno poni ja sä tosi hyvä ratsastaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei ole koneella mitään caran ja mun vanhoja ratoja, joitakin on vanhalla kovalevyllä ja loput kamerassa josta ei saa koneelle videoita.. :)
   ainoat videot mitä carasta on youtubessa on tämä:

   http://www.youtube.com/watch?v=MdjdDD3-DCc&lc=bk5rE-fV95ED9aYTBh7y6uXvLHHXCkJSGJent30_6Lk&feature=inbox


   ja sen vanha myyntivideo vuodelta 2010:

   http://www.youtube.com/watch?v=-6jySoBw0bQ&feature=youtu.be

   Poista
 8. pidän blogistasi (: olen lukenut tuosta Noki ponistanne joskus polluxista, hyvin koskettava tarina :( Sirukin on ollut täällä porissa kaverin vuokraponina ja nykyään ratsastuskoulussa :) Sulla on myös tosi nättejä heppoja nykyäänkin ja olet taitava ratsastaja! :)

  VastaaPoista
 9. ei polluxista kun hevoshullusta! meni sekaisin..:D

  VastaaPoista