maanantai 28. toukokuuta 2012

Moikka,

on taas tullut pieni tauko blogin päivittelyyn ja kirjoittamiseen.. onneksi nyt on mulla kesäloma alkanut ja yritän päivittää blogia hieman useammin..:)

5.5.2012 oltiin Laaksolla aluekisoissa, mukana oli Pinkku ja ponit, ja kuten vähän arvelinkin, Pinkkua pelotti aika paljon isolla Laakson kentällä jossa se ei koskaan ollut ennen käynyt.. Radat eivät olleet parhaimmasta päästä ja Pinkku oli todella vahva ja pelkäsi aika paljon. Saatiin molemmissa radoissa 4vp. Mollyn tuloksia en nyt tähän hätään muista.
Tässä kuvia näistä kisoista: (kuvat ottanut Johanna Järvi):DD


12.5.2012 Oli ponien aluekisat Laaksolla ja siellä Tommi hyppäsi molemmilla poneilla. Jack sijoittui ainakin omassa luokassaan, Mollyn tuloksia en muista.
Tommi ja Jack

13.5.2012 Oli Lahdessa kansalliset estekisat ja junnucupin eka osakilpailu, 115cm. Saatiin 0/0vp ja sijotuttiin 6.sijalle. Näissä kisoissa hyppäsin Fajanalla ekaa kertaa tänä keväänä ulkona, joka saattoi olla syynä siihen että Fajana oli tosi arka radalla, ja sitä jopa pelotti radalla jonkin verran kaikki ajanottolaitteet, maalilinjojen tolpat, esteiden johteet yms. eikä ainakaan alkuradasta liikkunut riittävästi eteenpäin ja ylihyppäsi jonkin verran. Mulla oli välillä vähän vaikeuksia pysyä kyydissä sen jättiloikissa.. :)


17.5.2012 Riihimäellä oli kansalliset estekisat, Tirppa hyppäsi siellä noviisisarjan(4-5-vuotiaille hevosille) osakilpailun, 90cm, 0vp ja jaettu 1.sija. Nämä kisat oli Tirpan ekat ns viralliset kisat, ja Tirppa käyttäytyi ihan hyvin. Radalla Tirppa oli vähän villi mutta ihan hallittavissa.

19.5.2012 Ajettiin aikasin aamulla Turkuun, jossa oli kansalliset estekisat Turun Malja 2012. Hyppäsin siellä Fajanalla vain junnucupin osakilpailun, 115cm. Saatiin yksi harmillinen pudotus, joka olisi kyllä voinut jäädä tulemattakin..no toivottavasti ensi kerralla paremmin :)
Kuvat (c) Kuvagalleria Hiipuva

Tässä vielä pari linkkiä Fotomedian ottamiin kuviin:
http://www.fotomedia.fi/pic.php?id=297601
http://www.fotomedia.fi/pic.php?id=297606


20.5.2012 Oltiin taas valmennuksissa ja nyt päästiin tänä keväänä ekaa kertaa hyppäämään ulkokentälle :)
Mukana oli vaan Viivi ja Pinkku, tässä on pari pientä videota:
25.5.2012 Oltiin pelkän Fajanan kanssa valmennuksissa, ja videota on olemassa, mutta en ole vielä saanut sitä laitettua youtubeen, voin laittaa sen sitten myöhempään päivitykseen, jos muistan.:)
Tommi on Italiassa joten ponit on pitänyt pientä hyppylomaa sen ajan.


26.5.2012 Oli alue-estekisat Porvoossa, mukana oli Pinkku ja Viivi. Nämä kisat oli mun ja viivin ekat yhteiset kisat ja Pinkulla toista kertaa ulkokisoissa, mentiin 90 ja 100cm molemmilla. Pohja varsinkin verryttelyssä oli todella huono, onneksi ei menty isompia luokkia, vaikka aluksi niin mietittiinkin.. 90cm sijotuin Pinkulla 3.sijalle ja Viivillä 6.sijalle, molemmilla 0/0vp. Metrissä sijotuin pinkulla 0/0vp radalla 8.sijalle ja Viivillä tuli uusinnassa 4vp, muuten hyvin.
( pinkun hyppykuvat (c) http://critiqueques.blogspot.com/ )27.5.2012 Tirppa pääsi Tuomarinkylään kansallisiin hyppäämään taas noviisisarjan osakilpailua 90cm, joka on siis tarkoitettu 4-5-vuotiaille hevosille. Rataan tutustuessa Tirppaa pelotti taas kauheasti kaikki aidat, mainokset, katsomot, tuomarikoppi jne mutta vähän aikaa ihmeteltiin niitä ja sitten ei niistäkään enään ollut Tirpalle päänvaivaa. Rata oli aika vauhdikas ja Tirppa oli aika vahvalla ja menevällä päällä mutta saatiin kuitenkin 0vp ja jaettu 1.sija. Hieno pieni Tirppa. :)
Kunnon hyppykuvia en ole vielä löytänyt näistä kisoista, enkä videota saanut youtubeen, mutta laitan sitten myöhempiin päivityksiin..:)
5 kommenttia:

 1. kiva postaus :) onpa teillä paljon kisoja! :D

  VastaaPoista
 2. En päässyt kuvaamaan tota Dumin 90cm luokkaa, kun oli kengitys, niin piti heposta pidellä. Ehkäpä sitten ensi kerran, jos Dumiin eksytte heposten kanssa loikkimaan!:)

  VastaaPoista
 3. Mitä ginetille kuuluu?
  voitko tehdä postauksen varsasta kun se syntyy?

  VastaaPoista
 4. Minkä merkkinen on toi sun vaal. sininen kisapaita?

  VastaaPoista