tiistai 18. syyskuuta 2012

ESRA alue-estemestaruudet 2012

16.9.2012 oli Laaksolla aluemestaruudet joissa hyppäsin tyyli- ja junnumestaruuden.
Viivillä voitin tyylimestaruuden jopa viiden pisteen erolla toiseksi tulleeseen, saimme siis 85pistettä.  Arvostelupapereissa luki vain että ratsastus on siistiä ja tehokasta, ja istunta on todella hyvä. Rata nyt ei ollut parhaitamme mutta riitti kuitenkin kultamitaliin :)

(c) Noona Huuhka

(c) Noona Huuhka


(c) Johanna Järvi / johku97.kuvat.fi

(c) Tommi

Ja edelleen, Viivi on myynnissä! (kiinnostuneet voi pyytää multa yhteystiedot vaikka facebookissa.)Fajanalla hyppäsin junnumestaruuden, ja Fajana oli ihan liian villi ja riehakas kun ei oo yli kuukauteen ollut kisoissa. Verkka oli ihan katastrofi ja radallakaan ei kuunnellut yhtään, onneksi oli pieni rata (110cm). Saatiin yks pudotus johtuen liian kovasta vauhdista, ja koska siinä luokassa tuli vaan kaksi nollaa, olin luokan viimeiseen ratsukkoon asti pronssimitalilla mutta viimeinen ratsukko teki nopeamman nelosen joten sijotuin 4.sijalle.


(c) Noona Huuhka


 
(c) Johanna Järvi 
(c) Johanna Järvi
(c) Johanna Järvi
                                                    9 kommenttia:

 1. Seurusteleeko Tommi ?
  Minkä ikäsii tyttöi se kattelee ?

  PS. sua nyt varmaan kinosti mut voiks vastat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy kyllä sanoa että mua ei tommin säädöt pahemmin kiinnosta, enkä sen kanssa pahemmin oo missään tekemisissäkään, saati sit että tietäisin jotain tälläsiä :p

   Poista
  2. Et oo väleis sun VELJEN kanssa, kui ?

   Poista
  3. sanoin etten ole kauheasti tekemisissä sen kanssa tai että tietäisin tälläsistä asioista. en siis juttele tommin kanssa sen joka päivä vaihtuvista ihastuksista tai muista tälläisistä ;) no joo, tiedän että tommi seurustelee

   Poista
  4. Aa joo, ei tänne kuulu mut kenenkaa seurustelee ei pakko kertoo :)?Ei sillee et mua se kiinnostais kun oon vähän liian vanha sille :DD!

   Poista
 2. Hienoa! Mahtavat onnittelut molemmista suorituksista! :)

  VastaaPoista