sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Heippa,
viime kirjoituskerrasta onkin jo aika kauan, pitäisi yrittää muistaa päivitellä useammin.. Tosin eipä nyt kauheasti kirjoitettavaakaan ole.

Vutrine lähti takaisin Belgiaan koska se ei ollut ihan sitä mitä luvattiin, eikä sopinut siihen käyttöön mitä varten se meille myytiin. Tilalle löytyikin uusi hevonen, Gromer. Gromerista ei ole vielä kunnon kuvia, mutta tässä jonkinlainen:

25.11.2012 Hyppäsin Tampereen alue- ja kansallisissa kisoissa Pinkulla 115cm. Nämä olivat Pinkun ekat kisat vieraassa maneesissa ja Pinkku oli yllättävän rohkea kun ei pelännyt katsomoa tai esteitä paljoakaan. Verryttely oli aika riehakasta mutta pysyin selässä pienistä pukeista ja äkkikäännöksistä huolimatta, ja sain verkattua ihan hyvin.
Rata meni ihan ok, en ratsastanut aikaa vaikka arvostelu olikin aikaratsastus. Pinkkua jännitti aika paljon, eikä hypyt olleet kauheen hyviä kun se hyppäsi vain ylöspäin käyttämättä selkää ja jätti takajalat avaamatta. Sen takia viimeinen este putosikin, ja saatiin siis 4vp. Videota en ole vielä ehtinyt laittaa youtubeen, mutta tässä vähän maneesilaatuisia kuvia:
 

 
 
 
Tänään ratsatin Fajanan pellolla ja Tommi otti muutamia kuvia:
 
 
Loppuun vielä jotain vähän vanhempia kuvia puhelimesta :)


 
 

9 kommenttia:

 1. vitsi sun blogiteksteja ja youtubevideoita on ihana kattoa :) !

  VastaaPoista
 2. tykkään ihan sikana kans sun blogista, mut ois tosi kiva jos voitsit lisätä tohon sivuun semmosen palkin, missä olis sun suosituimmat postaukset :)!

  VastaaPoista
 3. Hei sulla on toi Antares kypärä, osaakko sanoo että onko ne koot verrattavissa esim. GPA:n kokoihin ? Tai CO:n ? :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en kyllä osaa sanoa, ne on niin erimallisia kaikki nuo kolme kypärää.. ja antareksessa pystyy kokoa muuttamaan niillä täytteillä. pystyt varmaan kokeilemaan koon siellä kaupassa ennen kuin ostat sen kypärän :)

   Poista
 4. Kivoja kuvia! Onko Viivi vielä sulla/myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käyn kyllä ratsastamassa viiviä vielä, ja kyllä se varmaan vielä myynnissäkin on jos sopiva ostaja sattuisi löytymään :)

   Poista