tiistai 26. helmikuuta 2013

Kylmä!! luulin todellakin että lumet ja pakkaset olisivat jääneet sinne Suomeen, mutta ei, ne päättivät seurata minua tänne Hollantiin asti... Noei vaan, täällä on ollut aika kylmä nyt lähipäivinä ja luntakin tuli eilen ihan kunnolla, onneksi tämän päivän aikana se kuitenkin suli pois. Tällä viikolla pitäisi loppuviikkoa kohti taas lämmetä, onneksi.
Viime perjantaina olin Kevinin ja Sofian mukana kisoissa tässä lähellä, jossa Kevin hyppäsi nuorilla hevosilla ja Sofia omallaan. Kisat vastasivat vähän kuin meidän alue- ja kansallisia kisoja Suomessa, olivat kylläkin aika pienet kisat Keski-Euroopan mittapuulla, mutta ihan mukava uusi kokemus. Tällä viikolla on keskiviikkona ja torstainakin jotkin kisat, saa nähdä jaksanko lähteä mukaan.
Tänään oli aika kiireinen päivä, kun tallipojat eivät olleet töissä ja minulla ja Sofialla oli koko talli hoidettavana! Ei siis tallitöitä, mutta hevosten kuntoonlaitto, hoitaminen ja kävelykoneeseen vieminen yms. Ratsastin 5 hevosta tänään, ennen lounasta ehdin ratsastamaan kolme ja sen jälkeen vielä kaksi. Onneksi Ilse tuli lounaan jälkeen auttamaan talliin niin päästiin jo kuudelta pois tallista. Yleensä ehdin ratsastamaan ne 5hevosta ennen lounasta, kun tallipojat laittaa hevoset kuntoon ja hoitaa ne ratsastuksen jälkeen, mutta tänään piti omien ratsatettavien lisäksi laittaa Kevinille hevoset kuntoon, ja hevosten kuntoonlaitossa ja pois hoitamisessa menee yllättävän paljon aikaa.
Loppuun vielä satunnaisia kuvia puhelimestani, pahoittelen laatua ja tekstin kirjoitusvirheitä, puhelimella on hieman hankala kirjoittaa pidempiä tekstjä ;) yritän muistaa päivitellä kuulumisia ahkerasti


 

1 kommentti:

  1. Vautsi siellä on varmaan tosi hienoa! Tosi kiva että jaksat postailla sieltä käsin, näitä on tosi mielenkiintosta lukea (:

    VastaaPoista