sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Moikka,

Nyt on ekat ulkokisat startattu, ja ihan hyvin tuloksin!
Hyppäsin Pinkulla Korpikylässä perjantaina 10.5. kaksi alueluokkaa, 100cm ja 110cm, joista molemmista tuli voitto. Olen ihan tyytyväinen ratoihin, ja Pinkku hyppäsi hyvin. Kuvia on useampiakin, videoita en ole saanut koneelle vielä, joten niitä ei ole nyt tähän laittaa.

Seuraavat kuvat ovat 110cm luokasta, kuvannut Milla (http://s1152.photobucket.com/user/milllaaaa/)
 


 
Lisäksi vielä puhelimestani kuvia:
 
 

 
 
Tänään (sunnuntai 12.5.) olimme Tirpan kanssa laaksolla alue- ja kansallisissa kisoissa, ja hyppäsin alue 100cm ja kansallisen 110cm luokat. Metrissä sijotuimme puhtaalla radalla kolmanneksi, mutta kympissä saimme yhden pudotuksen. Tirppa käyttäytyi ihan asiallisesti koko kisan ajan, vaikka oli vähän villinä ekaa kertaa tänä keväänä kisoissa ulkokentällä.
Myöhemmin saan varmaan enemmän kuvia tältä päivältä, voin niitä sitten laittaa tänne :)
 
 
 

30.4.-2.5.2013 olin Ypäjällä taas George Morrisin valmennusklinikalla, tänä vuonna mukana oli Pinkku ja Tirppa. Molemmat hepat menivät ihan hyvin, vaikka vähän viimeisenä päivänä väsyttikin. Morris tykkäsi Pinkusta paljon, ja sain taas hyviä ideoita omaan ratsastukseeni. Videomateriaalia on joka tunnilta, mutta niitä ei ole vielä siirretty kamerasta koneelle. Täytyy joskus myöhemmin laittaa tännekin niitä nähtäväksi.
 
Tirpan mielestä oli jännä vesimatto :)
 


2 kommenttia: