sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kisapäivittelyä :)

 Lauantaina 26.5. hyppäsin Tirpalla Lahdessa alue 100cm ja 110cm luokat. Molemmissa Tirppa oli aika villinä, mutta hyppäsi kuitenkin puhtaat radat.
Ensimmäisen kuvan kuvannut Mira Flinkkilä.

 
Pinkku ja Gromer hyppäsivät 8.6. Loviisan aluekisoissa luokat 100&110cm. Metrissä Pinkku oli tosi villi eikä hallinnassa juuri ollenkaan, johtuen varmaankin pienestä hyppytauosta; Pinkku oli saanut kavioonsa halkeaman ja joutui vähän kevyemmälle liikunnalle hetkeksi. Kympissä Pinkku kuitenkin vähän rauhoittui ja pystyin ratsastamaan sitä paremmin ja sijoituimme puhtaalla radalla 4. sijalle.
Gromer meni molemmat luokat puhtaasti mutta ei sijoittunut kummassakaan.

 
 


Tiistaina 11.6. Pinkku hyppäsi Laaksolla järjestetyissä seurakisoissa 100cm luokan. Radalla oli mukana pitkä vesi, mitä varten juuri näihin harjoituskisoihin lähdimmekin. Pinkku oli oikein rauhallinen ja hyppäsi hyvin, myös pitkä vesi meni ilman ongelmia. Pinkku sijoittui myös luokassa 3. sijalle. Kuvat kuvannut Jenna R. / http://pikkumuu.kuvat.fi/
15.6. Olimme Tirpan ja Gromerin kanssa Ypäjän kisaviikolla hyppäämässä 100&110cm luokat. Gromer hyppäsi ensimmäistä kertaa nurmella ja ensimmäistä kertaa derby-esteitä, Tirppa oli jo viime vuonna hyppäämässä kisaviikolla, tosin ei derby-esteitä.
Odotukset eivät olleet kovin korkealla näiden kahden kahelin kohdalla, ja tavoitteena oliki vain päästä radat läpi ja erikoisemmistakin esteistä yli.

Metrin luokassa Gromer otti yhden tiputuksen ja Tirppa yhden kiellon, muuten ihan ok radat. Kympissä Tirppa oli vähän eri mieltä banketille menemisestä, mutta mutkien kautta päästiin siitäkin ylitse. Kiemurteluiden takia tosin leikkasimme linjamme niin että virhepisteissä se näkyy kieltäytymisenä, ja lisäksi Tirppa pudotti banketilla sen n. 20cm korkeudella olevan puomin, joten tuloksena 8vp. Pulvermann-hauta ja kuivahauta kuitenkin ilman ongelmia ja sen suurempia kiemurteluja.

Gromerilla tuloksena myös 8vp kahden pudotuksen takia, mutta hyppäsi erikoisemmatkin esteet kiltisti.

Mitään kunnollisia kuvia ei ole oikein löytynyt vielä, Fotomedialla ja Vaasan urheilukuvauksella oli joitain kuvia, mutta ei olla ehditty tilaamaan vielä mitään.
Tässä linkit Fotomedian kuviin;
Tirppa: http://fotomedia.fi/pic.php?id=383224
Gromer: http://fotomedia.fi/pic.php?id=383277Ensimmäinen luokka alkoi klo 11:45, toinen luokka n. 18:00, joten odotellessamme ehdittiin hyvin grillata ;)

8 kommenttia:

 1. Miks kisaat noi pieniä luokkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska nuoria tai kokemattomia hevosia ei pidä laittaa liian isoihin tai vaikeisiin luokkiin ennen kuin ne ovat niihin valmiita

   Poista
 2. Eikö Gromer ole Tommin heppa? Miksi kisaat sillä?

  VastaaPoista
 3. Miksi Tommi lopetti?

  VastaaPoista