keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tirppa on ollut pienellä kesälomalla, jolloin olen itsekin hieman ottanut rennommin, olen jopa pitänyt muutaman hevosettoman päivän. Ratsastettavana on nyt vaan Gromer ja Fajana, tosin Fajanan ratsastan kaksi kertaa päivässä. Pinkku on valitettavasti taas sairaslomalla viime kisojen huonon pohjan takia.

Tänään olin Gromerilla valmennuksessa, ja äiti otti muutaman kuvan, laitan ne tähän loppuun, samoin joitain vanhempia kesäkuvia. Seuraavat kisat ovat ensi lauantaina ja sunnuntaina laaksolla, katsotaan pysyykö Gromer hallinnassa isolla kentällä ja puomit ylhäällä :)

 
 
 
  
 

 
 
 Viime lauantaina käytiin Anjan luona katsomassa Tirpan uutta pikkusiskoa, Emmaa, joka oli oikein suloinen ja hurmaava :)


6 kommenttia:

 1. Totta tuo että 6v täytyy levätä,tekeehän se hyvää:)
  Saanko kysyä,että miks pohja vaikuttaa Pinkkuun niin paljon?
  Entä miksi Fajanalla ratsastetaan kaksi kertaa päivässä,onko se niin virtaisa?:D

  VastaaPoista
 2. Pinkulla tuli jokin revähdys takajalkoihin kun Tuomarinkylän pohja oli pehmeä/raskas hypätä :/ Ei sillä yleensä ole mitään ongelmaa ollut pohjien kanssa. Fajana on joo aika villi, siksi ratsastan sen kaksi kertaa päivässä. Samalla myös nostamme sen kuntoa :)

  VastaaPoista
 3. Miks et oo kisannu johonki vuotee fajanal?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En hyppää fajanalla maneesikisoissa, ja ulkokisojen alkaessa keväästä se on ollut kipeänä. Kohta alan silläkin hyppäämään

   Poista
 4. tykkään tosi paljon sun postauksista nykyään, paljon hyvää tekstiä ja kivoja kuvia! =)

  VastaaPoista