sunnuntai 11. elokuuta 2013

Laakso ja Hyvinkää kisat

Gromer hyppäsi Laaksolla 27. ja 28.7. 110 ja 120cm luokat. Ajateltiin että ehkä Gromer olisi jo valmis 120cm luokkiin, mutta eipä ollut. Lauantain 110cm luokassa Gromer otti pari pudotusta, vähän turhia sellaisia. Sunnuntaina jo 120cm luokan verryttelyssä Gromer ei uskaltanut hypätä kun esteet nostettiin ylös. Radalla kielsi ensimmäisen kerran 2. esteelle hyvästä paikasta riippumatta, ja lähti karkuun estettä. Koko radan ajan Gromeria sai käskeä ja ratsastaa eteenpäin rajusti sen jarrutellessa estettä päin, mikä ei ole yhtään sen tapaista. Toinen kielto tuli sarjan b-osalle.
     Valmennuksissa Gromer koskee puomiin todella harvoin, ja on erittäin varovainen ja nopea jaloistaan. Kisoissa sitä ilmeisesti jännittää vielä niin paljon ettei muista tarpeeksi keskittyä jalkoihinsa, jolloin tulee turhia pudotuksia ja pudotusta pelätessään siitä tulee niin varovainen, ettei uskalla hypätä. Jatkossa mennään pienempiä luokkia sen aikaa että Gromer saa varmuutta, itseluottamusta ja kokemusta kisoista, jolloin turha jännityskin jää pois.
     Ja tosiaan, Gromer ei ole ennen meille tuloa kilpaillut ollenkaan (tosin sen saimme tietää vasta jälkeenpäin, kun olimme jo hevosen ostaneet..), joten se on iästään huolimatta kuin nuori hevonen kisapaikalla, ja se tarvitsee vielä aikaa ja lisää rutiinia kisaamiseen.

Kuvannut Kim Olin

Kuvannut Pinja Vallenius

Sunnuntaina 11.8. oltiin Tirpan kanssa Hyvinkäällä aluekisoissa, hyppäämässä 100 ja 110cm. Tirppa oli paljon pirteämpi kuin viime kisoissa, kun sillä oli parin viikon laidunloman välissä. Tirppa hyppäsi molemmat luokat puhtaasti sijoittuen ensimmäisessä 6.sijalle ja metrikympissä 2.sijalle.

Madde oli mukana kuvaamassa, tässä muutamia kuvia:

Tirpan iso hyppy ei mahtunut kuvaan.. 
 

4 kommenttia:

 1. Mulla on susta aika reilusti kuvia, kun olin kuvaamassa noita Hyvinkään kisoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Haluaisitko lähettää minulle vaikkapa sähköpostilla niitä, vai onko sinulla jotain kuvasivustoa tms?
   s-posti osoite on jenny.haapa@luukku.com :)

   Poista
 2. Moikka. Katselin et sulla on ollut sama ulkoasu jo aika kauan, ja mietein et haluisitko jos tekisin sulle uuden bannerin? :) Laita sähköpostia jos kiinnostaa; ida-maria.huhtala@pp.inet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mutta teen itse joskus kun on aikaa siihen :)

   Poista