tiistai 20. toukokuuta 2014

Korpikylä, Helsinki ja Kerava kilpailut

Korpikylä Spring Tour 9.5.2014

Korpikylässä molemmat hevoset, Pinkku ja Gromer, hyppäsivät aluetason 90cm ja 100cm luokat. Pinkku hyppäsi ensimmäiset kilpailunsa sitten viime juhannuksen, jolloin kilpailuissa sattunut takajalan revähdys pakotti Pinkun pitkälle sairaslomalle. Pinkku sai 90cm luokassa yhden pudotuksen ja 100cm luokassa sijoittui puhtaalla radalla toiseksi!
Gromer sijoittui 90cm luokassa 5.sijalle puhtaalla radalla ja sai 100cm luokassa yhden pudotuksen uusinnassa.


Neljä seuraavaa kuvaa on kuvannut Juuli / http://juulin.pic.fi/

 
 
 
 
 Helsinki Young Riders Event 11.5.2014

Fajana hyppäsi Laakson kansallisissa kisoissa ensimmäisen 130cm luokkansa saaden uusinnasta yhden pudotuksen, mutta kuitenkin sijoittuen luokassa 2.sijalle.
Fajana oli tällöin jostain syystä melko erilainen ratsastaa, mitä se normaalisti on. Kuten allaolevalta videolta on huomattavissa, Fajanalta puuttui tietynlainen terävyys ja eteenpäinpyrkimys, se jopa hieman jarrutteli esteitä päin. Tämän takia Fajana oli parempi jättää hieman kauemmas esteiltä, sillä ponnistuksen terävyyden ja normaalin innokkuuden puuttuessa se olisi lähemmäs estettä tuotuna todennäköisesti joutunut pulaan ponnistuksen lähtiessä vain suoraan ylöspäin, varsinkin oksereilla, jolloin hyppykaaren pituus ei olisi välttämättä riittänyt esteestä puhtaasti yli. Fajanan hypätessä esteen reippaassa vauhdissa hieman kauempaa se pääsee lähinnä vauhdilla yli vielä tämän korkuisista esteistä.
Toivottavasti kyseessä oli vain huono päivä (tamma kun on..), näitä esiintyy meidän tammoilla aina silloin tällöin, jolloin havaittavissa on laiskuutta, kiukuttelua, erilaista temppuilua tai muuten vaan murjottamista..


Seuraavat neljä kuvaa on kuvannut Kati Ketonen / http://katin.kuvat.fi/

Kerava alue-estekilpailut 18.5.2014

Keravan aluekilpailuissa hyppäsi Gromer 90cm ja 100cm luokat, ja Pinkku 100cm ja 110cm luokat. Gromer sijoittui ensimmäisessä luokassa 7.sijalle ja sai metrissä kaksi pudotusta. Pinkku sijoittui 100cm luokassa toiseksi ja voitti 110cm luokan!

Seuraavat kilpailut ovat tulevana viikonloppuna Ypäjällä, jossa hyppää Tirppa, Pinkku ja Fajana.

Ainiin, mikäli ette vielä huomanneet, lisäsin yläpalkkiin uuden sivun Kilpailutulokset, jonne kirjoitan ylös kaikki kauden alue- ja kansallisten kilpailujen tulokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti