torstai 7. elokuuta 2014

Kisoja ja treeniä

Tirppa hyppäsi Tampereen kansallisissa kisoissa lauantaina 2.8. nuorten hevosten 110cm luokan ja avoimen kansallisen 120cm luokan. Tirppa käyttäytyi tällä kertaa erittäin hyvin, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia mm. radalle menossa tai autolta poistumisessa, mitkä viime kisoissa (keväällä Ypäjällä) olivat aivan ylitsepääsemättömän mahdottomia tehtäviä. Tirppa pudotti ensimmäisessä luokassa yhden puomin, kun ratsastin sitä hieman liian varovaisesti ja alitempossa. 120cm luokassa pudotuksia tuli kolme, jotka laitan lähinnä treenin puutteen piikkiin, kun Tirppa oli juuri ollut laidunlomalla ja hyppyä ei oltu vielä ehditty virittelemään loman jäljiltä. Myös lämmin päivä, kisapaikalla odottelu ja pitkä matka kisapaikalle vievät yllättävän paljon voimia hevosesta kuin hevosesta.  En ole yhtään huolissani pienistä huolimattomuusvirheistä ja puomien kosketuksista, ne jäävät pois kun saadaan hyppyä treenattua varovaisemmaksi. Tärkeintä oli, että Tirppa käyttäyti nätisti koko reissun ajan, ilmeisesti sen kanssa täytyy jatkossakin lähteä kisoihin ilman muita hevosia.

Kuvannut Hanna Arvonen
 
 
valmiina lähtöön..
 
 
 
 
 
verryttelyä

 
 
 

Hyvinkäällä sunnuntaina 3.8. hyppäsi Gromer ja lainaheppa Wishdyne.
Gromer hyppäsi 90cm ja 100cm luokat ja teki tosi kivat sujuvat ja tasaisen radat, mihin olen tosi tyytyväinen, sekä siihen ettei Gromer jännittänyt kisatilannetta paljoakaan tällä kertaa!
90cm luokassa Gromer sijoittui seitsemänneksi ja metrissä kolmanneksi, saaden molemmilta radoilta puhtaat radat.
Wishdyne hyppäsi 100 ja 110cm luokat sijoittuen ensimmäisessä 13.sijalle ja toisessa kuudenneksi. Hyvinkään kisojen kuvista iso kiitos ystävälleni Maddelle ;)

 
 

 


Tänään olin valmennuksessa hyppäämässä Gromerilla, Tirpalla ja Wishdynellä. Kaikki hyppäsi tosi hyvin, varsinkin Wishdyne. Ratsastin sillä nyt neljännen kerran ja tuntuu että yhteistyö toimii koko ajan vaan paremmin ja paremmin. Gromerista ja Wishdynestä on tällä kertaa vain lyhyet videopätkät videokameran muistikortin tilan loppumisen takia.10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon sijoituksista!

  VastaaPoista
 2. Vähänkö hieno toi teijän heppis! Onnea sijoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) vanhahan se on kuin mikä mutta hyvin toimii ainakin vielä toistaiseksi :D

   Poista
 3. Hienosti meette! Onnea sijoituksesta!

  VastaaPoista
 4. Ootko menossa saloon kisoihin? :)

  VastaaPoista
 5. Mulla olisi kuvia susta laakson 110 torstaina,haluaisitko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, olisi tosi kiva nähdä! haluutko laittaa mulle vaikka Facebookissa viestiä tai sähköpostia? :) jennyhaapa@luukku.com

   Poista