maanantai 22. syyskuuta 2014

Aluemestaruudet Hyvinkäällä 14.9.

Tänä vuonna Etelä-Suomen aluemestaruudet käytiin Hyvinkäällä, ja päätin hypätä senioreiden mestaruudesta Fajanalla. Fajanalla en aikaa voi vielä kunnolla ratsastaa, mutta otin sen kuitenkin näihin kisoihin, sillä se tarvitsee lisää rutiinia kisoista. Fajana on tyyppinä sellainen, että sen pitäisi koko ajan tasaisin väliajoin hypätä kisoissa, sillä pidemmän kisatauon jälkeen menee aina useampi kilpailukerta ennen kuin se alkaa taas suorittamaan hyvin ja omalla tasollaan.


Seniorien aluemestaruusluokka käytiin 120cm korkeudella ja arvosteluna käytössä oli AM5, joka tarkoittaa sitä, että kaikki nollat tai matalimman virhepistemäärän perusradalta saanet jatkavat erilliseen korotettuun uusintaan. Fajana hyppäsi koko päivän varovaisesti ja tuntui verryttelyssä yllättävän hyvältä ratsastaa =pystyin siis itse päättämään suunnan, askellajin ja välillä jopa vauhdin! Nämä eivät aina kisojen verryttelyissä ole ihan itsestäänselvyyksiä Fajanalla..

Radalla Fajana rikkoi paljon laukkoja ristille ja vaihteli laukkoja miten sattui, joka hieman hankaloitti radan ratsastusta. Tästä huolimatta selvitimme perusradan kuitenkin neljän muun ratsukon tavoin puhtaasti, mutta erillisessä korotetussa uusinnassa tein harmittavan lähestymisvirheen tuoden Fajanan liian lähelle yhtä okseria, josta johtuen etupuomi putosi, ja tuloksemme oli siis neljä virhepistettä. Tuon yhden puomin takia menetimme mitalin, ja sijoituimme vasta neljännelle sijalle. Vieläkin harmittaa tuo tyhmä virheeni, mutta yritän ottaa opikseni ja ehkä ensi kerralla sitten muistan ratsastaa hyvin..

Kuva (c)Aino/Tassutusta.net

mitäköhän tässä tapahtuu..
Melkein poni :) Fajana palkintojenjaossaTirppa klipattu!

 
Ihanat aurinkoiset syys-aamut!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti