lauantai 11. lokakuuta 2014

Myytävänä

Myytävänä 10-vuotias saksalaissukuinen ruuna Gromer  (Grand de la Cour - White Magic).
Kiltti, seurallinen ja hurmaava persoona, joka on herkkä ja miellyttävä ratsastaa.  re 110cm, koulutustaso HeA. Kilpaillut 12v ratsastajan kanssa myös helpoissa koululuokissa, lapsetkin siis pärjäävät tämän kanssa. Helppo käsitellä ja täysin maastovarma. Laadukkaaseen harrastamiseen tai aluetason kisaamiseen. Edullinen! Hyvä ja pitkäaikainen koti hintaa tärkeämpi.
Yhteydenotot ja lisätiedot jennyhaapa@luukku.com tai p. 0408306338
Myytävänä myös edelleen laadukas 11-vuotias kansallisen tason estehevonen, hollantilais-tamma Wishdyne. Terve, erittäin helppo ja ongelmaton ratsastaa sekä käsitellä kaikissa tilanteissa. Tullut Suomeen Sanna Backlundin kautta ja ollut koko Suomessaoloajan samalla omistajalla. Paljon sijoituksia ja voittoja 120cm tasolta Suomessa, Hollannissa kisannut 140cm. Luonne täysi kymppi, tälläisiä ei usein löydä, voin suositella!

Salo Riders Trophy 115cm luokan voitto:

Kiinnostuneet saavat omistajan yhteystiedot pyytämällä! 

 
 

13 kommenttia:

 1. Ei varmaan kumpikaan lähde ratsastuskoulu käyttöön vaikka koulu olisi hyvä tasoinen? ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin siis enemmän tuota Gromeria, kun vaikuttaa niin fiksulta ja monipuoliselta :)

   Poista
  2. kannattaa olla äitiini puhelimitse yhteydessä (0408306338), jos vähääkään jompi kumpi hevonen kiinnostaa, täällä blogin puolella kauppoja on hieman hankalampi solmia ;)

   Poista
 2. onko Gromeriasta videota :) ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtube kanavastani (Jenny Haapa) löytyy useita eri videoita Gromerista, myös vanhempia postauksia selaamalla löytyy! :)

   Poista
 3. Miksi Gromer siis myydään ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gromer sopii paremmin laadukkaaseen harrasteluun tai pieneen kisaamiseen, siksi minulla ei niinkään ole käyttöä sille, lisäksi noita hevosia on aika monta sen lisäksikin.. :)

   Poista
 4. Voitko kertoa molemmille hevosille hintaluokkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gromer 8te/tarjous, hyvä koti hintaa tärkeämpi. Wishdynen hintaa voi tiedustella omistajilta, multa saa yhteystiedot kysymällä joko facessa tai säpöllä

   Poista
 5. Minkä tyyppinen Wishdyne on ratsastaa ? sopisiko poneista siirtyvälle junnulle ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi hyvin junnulle. Ohjaat vaan esteelle ja painat kaasua ja voitat :D tosi kiva ja helppo

   Poista
 6. Onko toi Gromer niin kiltti että käy meidän 13v tytölle kouluun ja vähän estekisoihin? Ollaan juuri hankkimassa hevosta ja tarvittaisiin takuu kiltti ja terve. Saako sinulta myös sellaisen alkuun valmennuksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gromer ei ole valitettavasti enää myynnissä, mutta wishdyne sopisi kiltin ja rauhallisen luonteensa ansiosta myös nuoremmille/kokemattomille ratsastajille . Ota rohkeasti yhteyttä jennyhaapa@luukku.com jos olet kiinnostunut!

   Poista