maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta 2015! + kuulumisia

Hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille! Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintään yhtä hyvä kuin edellisestä. Hevoset ovat olleet hyppytauolla nyt joulun ja vuodenvaihteen ajan, ja kohta pitäisi taas palata takaisin treeneihin. Tällä hetkellä Pinkku on edelleen sairaslomalla, joten ratsastan omista hevosistamme vain Fajanalla ja Tirpalla, sekä niiden lisäksi muiden hevosia ja poneja. Tirppa asuu tällä hetkellä lähellämme sijaitsevalla maneesitallilla, jossa pystyn sitä paremmin treenaamaan säännöllisesti. Täällä kotona kun ei ole maneesia, joudun aina menemään sään ehdoilla ja usein täytyykin liikuttaa hevoset maastossa, jos kenttä ei ole ratsastuskunnossa. Fajanalla pystyn maastoilemaan hyvin, mutta Tirpan kanssa se ei oikein onnistu, joten päätimme viedä sen maneesilliselle tallille toistaiseksi. Tirppa on kotiutunut oikein hyvin uuteen talliin, kävelytyskone aiheutti aluksi pientä hämmästystä mutta sekin sujuu jo nätisti. Tirppa on muutenkin käyttäytynyt hyvin, eikä ole keksinyt uusia jekkuja tai temppuiluja minun ilokseni.

Loput kuulumiset kuvien muodossa!

Ainiin, lisäsin yläpalkkiin uuden sivun myytävänä, jonne päivittelen myytäviä varusteita ja tavaroita, käykäähän kurkkaamassa!
 


Ihana lumimyrsky..

 Tirppa ihailee itseään peileistä

Veeti vahtii taloa :)


 Tässä vielä lyhyt sileän video Fajanasta joulun aikoihin kuvattuna, Fajana oli aika freshinä kun tuolloin oli vähän reilummin pakkasta, joka tuo aina lisäintoa Fajanaan. Tulisi nyt vielä kunnolla taas lunta tänne eteläänkin, niin saataisiin kenttä edes jonkinlaiseen ratsastuskuntoon. Tällä hetkellä lunta ei ole kentällä enää kuin sentti tai pari, ja kenttä on enimmän lumen sulettua ihan kivikova. Jos lunta sataisi reilummin, saisi kentälle lumesta joustavan pohjan ja pystyisi paremmin ratsastamaan. Pito ei lumella ole tietenkään mitään verrattuna hiekkaan, siksi aika varovaisesti joutuu lumellakin hevosia liikuttamaan, mikä näkyy ylimääräisenä virtana ja helposti tulee lihasjumeja kun ei hevoset pääse kunnolla liikkeessä avaamaan paikkoja. Toivotaan kuitenkin reilua lumihankea tänne meillekin, pääsisi jotain edes tekemään kentällä :-)

11 kommenttia:

 1. Mukava lukea näitä kuulumisia! :) F on niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Hups vahingossa menin tästä poistamaan jonkun kommentin, joka kyseli noista mun talvikengistä, eli ne on tosiaan Sorelin kengät ja voin kyl suositella niitä, ne on tosi lämpimät! :) en muista enää kysyttiinkö samassa kommentissa jotain muutakin.. :)

  VastaaPoista
 3. ihanan talvisia kuvia! Täälläkin toivotaan lunta, kenttä nimittäin ihan kova ja muhkurainen ;)
  http://ratsastuskouluoppilaantarinar.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulisi vaan reilusti lunta, niin pääsisi kentällä ratsastuksen lisäksi hankitreeniäkin tekemään pelloille :)

   Poista
 4. Käytät ilmeisesti aika usein korvahuppuja myös kotona, onko siihen jokin syy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fajanalla käytän aina korvatulppia ja huppua, sillä se ei oikein siedä kovia ääniä. Se on paljon rennompi, eikä säiky niin paljoa, kun korvat on kiinni. Tirpalla käytän jos sataa lunta/räntää, sillä se on aika herkkä päästään ja etenkin korvista :)

   Poista
 5. Ootko otannu noi kuvat sun puhelimella? Mikä puhelin sulla on käytössä? hienoja kuvia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki muut paitsi kolme ensimmäistä on otettu iphone 5:lla :)

   Poista
 6. ootko vielä koulussa, vai ootko jossain töissä? mitä suunnitelmia sulla on nyt lähivuosille, aiotko tehdä töitä/opiskella vai panostaa ratsastukseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi nyt keväällä hakea opiskelemaan, eli pääsykokeisiin lukiessa menee tämä kevät :)

   Poista