keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Kisakausi 2014

Nyt kun kausi on taas vaihtunut uuteen, on ihan kiva vielä hetkeksi palata takaisin edelliseen, ja muistella mitä kaikkea sitä onkaan ehtinyt tapahtua kuluneen kauden aikana. Mielestäni kausi 2014 oli oikein onnistunut, vaikka suurin osa kesän kilpailuista minulta jäikin väliin täällä kotimaassa, kun vietin kesän Hollannissa. Hollannissa oloaikana kuitenkin opin ja sain tietää paljon uutta, ja reissu oli taas kokemuksena niin hieno, että jää varmasti ikuisesti mieleen. Kaiken kaikkiaan olo on taas vuoden vanhempana niin paljon fiksumpi ja kokeneempi, ja tuntuu, kuin olisin oppinut hirveästi uutta viime vuoden aikana. Maltan tuskin odottaa, mitä kaikkea uutta tuleva kausi tuo eteeni!

Yksi päivä satuin selailemaan viime kauden ranking-tilastoja ja ilokseni huomasin olevani Etelä-Suomen alueella aluerankingissa kaikkien ikäluokkien listalla kolmannella sijalla, ja oman ikäluokkani ensimmäisenä! KV ja kansallisen tason ranking-listalla olen päässyt oman ikäluokkani listalla sijalle 24, ja kaikkien ikäluokkien joukossa sijalle 151/460!
Mennyt kausi olikin mielestäni oikein onnistunut, ja hevoset suorittivat todella hyvin! Kaikki edellisen kauden tulokseni löytyvät sekä Kipasta hakemalla, sekä täältä blogista sivulta Kilpailutulokset. Kaiken kaikkiaan kansallisia startteja oli viime vuonna 20kpl, joista yhdeksästä sijoitus. Aluetasolla startteja oli yhteensä 40, joista 21:sta sijoitus!

Tulevalle kaudelle on vaikea kovinkaan kummoisia tavoitteita asettaa, sillä hevostilanne näyttää viime vuoteen verrattuna hieman huonommalta, ainakin tällä hetkellä. Mutta eipä sitä koskaan tiedä, mitä uusi vuosi ja kilpailukausi tuo tullessaan. Tavoitteet ja toiveet alkavalle kaudelle ovat ainakin hyvät kilpailusuoritukset, paljon uuden oppimista, sekä terveet hevoset.

Kaikki ranking-tilastot löytyvät Kipasta https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?P=2&VID=default&SID=684998109325874&A=closeall%2cset%3asession.bg.color%3a%2csethandler%3asrlranking%3aranking_findform%2cset%3asession.selected_menu%3aRanking-pisteet&S=1&C=71817

Loppuun menneeltä kaudelta kisakuvia! Kesää ja kilpailuja odotellessa :)! Kuvat avautuvat isommiksi niitä painamalla!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti