torstai 26. helmikuuta 2015

Viime viikkojen kuulumisia

Ypäjän Horze Arctic Show jää meiltä väliin tällä kertaa, sillä Tirppa on ollut kuumeinen ja yskinyt viimeisen viikon ajan. Todennäköisesti Tirppa sai jonkun pöpön maneesitallilta, jossa se alkuvuoden oli. Nyt Tirppa on taas kotona, ja on kyllä helpompi sitä hoitaa ja liikuttaa kun ei erikseen tarvitse ajaa toiselle tallille.
Fajana toipuu vieläkin leikkauksesta ja joutuu vain olemaan sisällä karsinassaan. Eilen keskiviikkona kävimme ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen taluttamassa sitä pihan ympäri. Vähän on energiaa kerääntynyt muutaman viikon koppihoidon aikana.
Pinkkukin on vielä kuntoutuksessa, sillä saa vasta kävellä ja vähän ravata. Kauan menee siis ennen kun voi kunnon treenaamisen aloittaa..

Tällä hetkellä viikkoni koostuvat lähinnä pääsykoekirjojen lukemisesta ja ratsastettavien hevosten liikuttamisesta. Yksi uusikin ratsastettava, joka oikeastaan on jo entuudestaan melko tuttu, on ainakin alkukauden ajaksi tulossa minulle, sekä lisäksi yhtä toista hevosta olen kerran kokeillut, mutta siitä ei ole vielä sen kummempia sopimuksia tehty.

Karvainen Pinkku ja hiekkaa näkyvissä kentällä! Kyllä se kevät kohta tulee!

Kansantaloustiede, ei ihan kuulu suosikkeihini..

Tirppa ja Pinkku EhollaAivan ihana a-welsh poni, jota käyn ratsastamassa! Tää on ihan tykki ;)

sairaslomalailija Fajana


4 kommenttia:

 1. Mikä pinkulla on? :o ihana tuo pikku poni :) pystytkö vielä ridaamaan noin pikkusella?käytkö siis vain liikuttamassa heppoja ilman mitään tavoitteellisempaa taivoitetta? Tai siis ymmärsin että otat kisattavaksi mutta olen tainnut käsittää väärin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkku toipuu vielä kintereen revähdyksestä ja on koko talven joutunut olemaan toipilaana :) No kyllä tuo 110-115cm korkea poni on aika sillä rajalla että en mielellään sitä pienemmillä mene :) Tämä poni esimerkiksi oli melko vihreä ja raaka, kun sillä ei oltu paljoa tehty ennen kuin aloin sillä säännöllisesti menemään. Nyt se alkaa olemaan aika hyvä ja siitä on tarkoitus tulla ratsastuskouluun tuntiponi. Ratsastan siis ilomielin muitakin, kuin vain kilpailuihin tms tiettyyn tavoitteeseen tähtääviä hevosia, toki myös mielellään otan kilpailtavaksikin hevosia. Ponin lisäksi on muitakin ratsastettavia, joita käyn muuten vain ratsastamassa, ilman kummempia kilpailutavoitteita. Eli sekä että :)

   Poista
 2. minkä alan pääsykokeeseen luet :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppiksen pääsykokeisiin luen, saa nähdä jääkö vain yritykseksi päästä sisään :D

   Poista