keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Vihdoinkin kesä!

Pariin kuukauteen en ole taas ehtinyt blogia päivitellä, pahoittelut siitä! Nyt on kevään pääsykokeet ja lukeminen ohi ja aika nauttia kesästä, täytyy yrittää myös päivitellä blogia hieman ahkerammin nyt kun lukeminen ei enää vie niin paljoa aikaa päivästä.

Tirppa ja Pinkku palailevat molemmat sairaslomilta, Tirppa hieman lyhyemmältä ja Pinkku pidemmältä. Fajana on kokonaan poissa pelistä eikä se tule enään koskaan palaamaan treeniin tai kisoihin, kirjoitan aiheesta myöhemmin erillisen postauksen. Myöskin Karkki lähti kesälaitumille lomailemaan, sillä sen kasvu on vielä niin kesken. Tällä hetkellä olen siis lähinnä ratsastettavien hevosten varassa, onneksi Tirppa kuitenkin pääsee kohta taas takaisin kunnon treeniin.

Ratsastettavia hevosia on tällä hetkellä monenlaisia, niin nuoria kuin vanhojakin, sekä poneja että hevosia. Esimerkiksi tänään parille nuorelle ponille laitettiin satulat selkään ja kävin ensimmäistä kertaa kummankin selässä, molemmat ponit olivat todella reippaita eivätkä ihmetelleet ratsastajaa selässään yhtään. Huomenna jatketaan taas ja kokeillaan vähän liikkumista ratsastaja selässä. Näiden nuorien ponien lisäksi on pari nuorta hevosta, joita käyn myös säännöllisesti ratsastamassa. Lisäksi on muutamia vanhempia hevosia joita käyn hyppäämässä. Aika ei siis käy pitkäksi, kun ratsastamisen lisäksi täytyy kotona vielä hoitaa talliakin!

Tässä vähän menneiden kuukausien kuulumisia kuvien muodossaTerma-poni harjoituskisoissa

Tirppa                                                                                                   


Corleone
 
Pinkku ja poniIhanat uudet ratsastushousut Horzelta!


Välillä päivät venyy niin pitkiksi että menee yöratsasteluksi =D
Corleone


Corleone

Pinkku valmiina töihin

Fajana päiväunilla
 
Karkki


Tirppa näyttelyssä

 


 
 
Terma                                                                                                             
 
 

8 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla kuulumisia! Voi ei tuo fajanan kohtalo mikä se nyt sit ikinä onkaan mut ei kuullosta hyvältä jos kokonaan pois pelistä. Mut toisaalta mukava ettei aivan kokonaan tyhjän päälle ole jäänyt kun on kuitenkin muidenkin hevosia liikutettavana

  VastaaPoista
 2. minkä kokoiset nuo sun horzen ratsastushousut on? :) näytti et horze myy tällä hetkellä vaan kokoa 38... vastaako hyvin kokoaan? vai kannattaako ottaa mielummin vähän isompi koko jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kokoa 34 ja mun mielestä vastaavat hyvin kokoaan! Aika saman kokoiset kuin esim. b/vertigon 34-kokoiset, animon I30/D36 ja cristina sportin 38/XXS :)

   Poista
 3. voitko linkata nuo housut? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt niitä Horzen verkkokaupasta :( en tiedä ovatko loppuneet vai onko niitä vielä edes myynnissä..

   Poista
 4. Lisää postauksii

  VastaaPoista
 5. Mistä toi sun punanen kevyttoppatakki on? :)

  VastaaPoista