torstai 10. joulukuuta 2015

Kisoja ja kuulumisia

Blogin päivittäminen on valitettavasti opiskelujen ja muiden kiireiden takia hieman unohtunut, mutta tällä hetkellä olen melko pitkällä sairaslomalla, joten aika riittää kuulumisten kertomiseen.

Pinkun toipuminen on ottanut vähän takapakkia ja edessä on taas leikkaus. Saa nähdä, tuleeko jalka koskaan toipumaan takaisin kisakäyttöä kestäväksi, tällä hetkellä en ole sen suhteen kovin optimistinen.. No, aika näyttää.

Fajana on iloinen äitiyslomalainen, maha tosin ei vielä ole kovinkaan paljoa suurentunut. Ruokahalu sen sijaan on tuplaantunut, Fajana kirjaimellisesti syö kahden edestä, mikä on tosi hyvä juttu kun se on aina ollut niin nirso ja vähän huono syömään. Alla muutama kuva Fajanasta, ensimmäinen hieman vanhempi, jälkimmäisten kuvaushetki ei ihan sujunut suunnitelmien mukaan, kun Fajana ei suostunut millään seisomaan sekuntiakaan paikallaan, eli kuvat ovat hieman kiireessä napattuja eikä kovin onnistuneita.. No, kyllä niistä onneksi jotain näkee, täytyy ottaa myöhemmin uudestaan vertailtavaksi uusia kuvia, kun maha alkaa pikkuhiljaa kasvaa. Toukokuuhun asti pitäisi jaksaa vielä odottaa varsan syntymistä, ei tosin millään malttaisi.

Fajana on onneksi pysynyt tosi hyvässä kunnossa, vaikkei ole melkein vuoteen tehnyt muuta kuin hengaillut karsinassa ja tarhassa, tietysti lihakset ovat melkein kokonaan lähteneet, mutta voisi kai sitä pahemmaltakin näyttää.
Lokakuussa hyppäsin Quartellolla meidän toiset yhteiset kilpailut Ypäjällä Horze Autumn Show'ssa, 110cm ja 120cm luokat. Ensimmäinen sujui hyvin, ja sijotuimme 2.sijalle. Jälkimmäisessä oli hieman hallintaongelmia ja saimme pari pudotusta.


Loka-marraskuun vaihteessa kävimme Quartellon kanssa Hyvinkään Ridersinnissä hyppäämässä sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina sijotuimme 110cm luokassa toiseksi ja voitimme 120cm aikaluokan. Sunnuntaina hyppäsin vain 120cm luokan, jossa sijotuimme neljänsiksi. Näihin hyvinkään kisoihin päätin lopettaa tämän kisakauden, sillä minulla on vielä paljon opeteltavaa ja harjoiteltavaa Quartellon kanssa, ja harjoittelen mielummin koti-treeneissä ensi kautta varten. Ennen isompiin luokkiin siirtymistä täytyy saada vähän lisää hallintaa meidän menoon.Tässä eräs ratsastettavani söpö poni, laitettu satulaan kesällä eli vajaa puoli vuotta vasta ratsastettu. Poni on melko hyvässä vaiheessa jo, ja siitä tulee varmasti hyvä tuntiponi! :)

Treenejä Quartellon kanssaPS. lisään tuonne Myytävänä-sivulle lisää joitakin myytäviä varusteita lähiaikoina!

4 kommenttia:

 1. Missä opiskelet? Miksi olet saikulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen Estonia Business schoolissa. Sairaslomalla olen eilen leikatun lonkan takia, jonka loukkasin muutama vuotta sitten sattuneessa onnettomuudessa, jossa pystyyn hypännyt hevonen kaatui päälleni. Olen pitkittänyt leikkauksen ajankohtaa jo pidemmän aikaa, koska tiesin että tiedossa olisi pitkä sairasloma ja ratsastuskielto. Nyt kuitenkin kivut ratsastaessa alkoivat olla sen verran kovat että parempi hoitaa leikkaus alta pois ennen ensi kautta, nyt kun on sopivasti tauko kisoista :)

   Poista
 2. Tutun näköinen tuo Quartello :) Kenen hevonen se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Quartellon omistaa Ratsutalli Kalliorinne :)

   Poista