lauantai 6. helmikuuta 2016

Back in the saddle!

En ole vielä kunnolla päässyt ratsastamaan, mutta vähän olen jo uskaltautunut käyntiä kokeilemaan. Tästä se lähtee taas, ei edes kylmä ja ikävä sää haitannut. Turvallisena terapia-ratsuna toimi eläkeläis-ponimme Molly 21v, jonka kanssa kävin tekemässä pienen käyntilenkin. Lonkka tuntui melko jäykältä pitkän tauon ja leikkauksen jäljiltä, eikä ratsastus ihan täysin kivutonta ollut, mutta jatketaan kuntoutusta pikkuhiljaa :)


Asiasta viidenteen, olen tässä hiljattain vähän päivitellyt blogin ulkoasua ja tehnyt uuden bannerin. Vaikka muutos blogin ulkonäossä ei ole ollut kovin radikaali, tuli yleisilmeestä hieman raikkaampi verrattuna edelliseen puna-valkoiseen teemaan. Yritän nyt kovasti ryhdistäytyä tämän blogin ja sen päivittämisen suhteen, ja pyrin kirjottamaan kuulumisia ja muita postauksia taas hieman useammin. Kertokaa, jos teillä on toiveita postauksien aiheiden suhteen, kuulisin niitä mieluusti!

4 kommenttia:

  1. Kiva että oot päässyt taas ratsastamaan! Tsemppiä toipumiseen ja uusi banneri on oikein kiva! Onko tuo Gromer tuossa bannerin kuvassa?

    VastaaPoista
  2. hyvältä näyttää uudistunut ulkoasu :)

    VastaaPoista