torstai 21. huhtikuuta 2016

Kevään kuulumisia

Ihana kevät on vihdoin saapunut ja ulkokausi on alkamassa, meillä on ulkokenttä ollut jo pitkään tosi hyvänä! Myös sairaslomani on vihdoinkin kokonaan ohi ja saan jo liikkua täysin normaalisti, ratsastamaan pystyn jo 1-4 hevosta päivittäin. Oma kuntoni on vielä pitkän sairasloman jäljiltä hieman huono, mutta onneksi koko ajan parempaan päin.

Fajanan kuulumisista ja tiineyden edistymisestä päivittelinkin tänne jo jonkin aikaa sitten, edelleen kaikki sujuu hyvin ja vatsa sen kuin kasvaa!

Pinkku on nyt myös siemennetty Diaradolla ensimmäisen kerran tänä keväänä, toivottavasti tärppäisi heti ekalla kerralla. Toukokuussa ultrataan, siihen asti jännitetään.

Tiimi on saanut myös vahvistusta uudesta hieman isommasta kaverista, Toiwosta. Toiwo on 7-vuotias isokokoinen FWB-ruuna ja minulla lainassa toistaiseksi. Toiwon omistaa sen kasvattaja Piialiisa Toropainen. Toiwo on kiltti ja symppis poika, joskin hieman arka ja kova jännittämään.. Toiwolla on ollut pieni tauko treenistä nyt talven aikana, joten pikkuhiljaa kasvatellaan kuntoa ja palaillaan takaisin kunnon treeniin. Kilpailuihinkin varmasti pääsemme vielä tässä kevään aikana, kunhan ensin tutustumme toisiimme :) Alempana muutamia kuvia sekä Toiwosta että muista hepoista!

Toiwo

Quartello


Toiwo ensimmäisiä päiviä meillä


Kentän keväthuoltoa: pohjan kunnostusta ja aitojen uusimista
Quartello treeneissäPinkku

Fajana yö-unilla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti