tiistai 10. toukokuuta 2016

Kilpailut Ainossa

Ihanaa päästä taas kisoihin, pitkästä aikaa! Hyppäsin Quartellolla Ainossa 24.4.2016 kaksi luokkaa, 110cm ja 120cm. Ensimmäisessä luokassa voitimme puhtaalla radalla ja toisessa luokassa hyppäsimme radan ilman estevirheitä, mutta uusinnassa Quartello meinasi villiintyä vähän liikaa ja jouduin tekemään voltin saadakseni sitä takaisin hallintaan, siitä siis 4vp ja yksi virhepiste yliajasta. Kuitenkin ihan kelpo paluu takaisin kisaradoille pitkän tauon jälkeen.

Pari viikkoa myöhemmin oli vuorossa Tuusulan Derby, joka myöskin järjestettiin Ratsastuskeskus Ainossa. Hyppäsin Tuusulan Derbyn kisaviikonloppuna sekä torstaina että perjantaina. Myös Toiwo pääsi mukaan kisoihin torstaina, ja käyttäytyi oikein mallikkaasti koko päivän. Ensimmäisessä luokassa (90cm) Toiwo oli ehkä jopa liian rauhallinen, ja sai yhden pudotuksen, kun edeltävässä kaartessa jäi hieman pohkeen taakse. Toisessa luokassa (100cm) Toiwo hyppäsi kivan puhtaan radan ja sijoittui 10.sijalle.

Quartello hyppäsi perjantaina 120cm aikaluokan puhtaasti sijoittuen luokassa 9. sijalle.

Kisatunnelmia ja muita kuulumisia vielä lisäksi kuvien muodossa!

 
Viikko laskettuun aikaan!Äitienpäivän kunniaksi itse-tehty mansikkakakku, nam!


Pinkku tiineenä Diaradosta!

 
Horzelta ihania kevät/kesä-uutuuksia!


 
 
2 kommenttia:

  1. Onnea sijoituksista, ompas tuo toiwo suloinen otus, kukas se oikein on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toiwo on melkoisen iso-kokoinen, symppis FWB-ruuna, ikää 7v ja mulla lainassa toistaiseksi :) Toiwon omistaa sen kasvattaja Piialiisa Toropainen.

      Poista