sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kesäpäivitystä

Minimies "C" on kasvanut hirmuisesti taas sitten viime päivityksen, ja kaikki on sujunut muuten hyvin lukuun ottamatta pientä epäonnista kyyn-puremaa, jonka takia C:n jalka turposi useamman päivän ajaksi ihan tukiksi. Nyt alkaa kuitenkin jalka olla jo parempi!

Tässä muutamia kuvia kesäkuun lopulta (kuvat avautuvat suuremmaksi niitä klikkaamalla!) 

Päästäkää mut ulos!

Ihana naapuri ja kummitäti Pinkku


Toivon kanssa on treenailtu ahkerasti nyt ja se on hypännyt treeneissä tosi hyvin, viimeksi tänään. Alla muutama kuva tältä päivältä, videoita en ehdi nyt valitettavasti tähän hätään siirtämään koneelle.Viikko sitten oltiin Salo Riders Trophyssä hyppäämässä la ja su, mukana oli sekä Toivo että Quartello.

Arvelin, että Toivo voisi taas olla tosi spooky ja jännittynyt uudessa paikassa, joten ilmoitin sen lauantai-aamuna 100cm verkkaluokkaan vaan vähän ihmettelemään areenaa ja esteitä. Epäilykseni osuivat oikeaan ja Toivo oli todella jännittynyt lauantain molemmilla radoilla, metrissä saimme yhden kiellon ja hieman yliaikaa, sekä nuorten hevosten 120cm luokassa kaksi pudotusta sekä hieman virhepisteitä voltista ja yliajasta. Alkurata 120cm luokassa oli erittäin jännittynyttä ja Toivo pudottikin 2. ja 3. esteet kun oli niin lukossa jännityksestä. Näiden jälkeen tein voltin, että sain Toivoa vähän rentoutumaan ja loppurata sujuikin taas siististi ja puhtaasti.

Lauantai-iltana Quartello hyppäsi 125cm korkeudella ratsastetun vaikeutuvan luokan, jossa siis kerättiin pisteitä ylittämällä esteet puhtaasti ja pisteiden jälkeen ratkaisi aika. Quartello hyppäsi ihan hyvän nollaradan ja aikamme riitti luokan voittoon!

Yhden viikonlopun reissulle tarvitsee yllättävän paljon tavaraa mukaan, eipä olisi paljoa enempää hevosautoon mahtunut =D

Sunnuntai-aamuna Toivolla oli vuorossa avoin 120cm luokka, jonka se hyppäsi tosi kivasti ja jo huomattavasti rennommin kuin edellisenä päivänä saaden vain yhden puomin sarjan a-osalta. Sarjat ovat vielä hieman hankalia Toivolle mutta treenaamme niitä koko ajan :)

Quartellon kanssa hyppäsimme 130cm aikaluokan ja jälleen puhdas suoritus sijoittuen 3:lle sijalle!

Alla kuvia 130cm luokasta! Kuvat on ottanut Henni-Leena Helenius sekä Karita Immonen.
En ole vielä ehtinyt tilaamaan Toivon kuvia Salosta, laittelen niitä tänne sitten myöhemmin!

 
 
Tässä Toivon 120cm radasta videoToivo kävi hyppäämässä myös Laakson kentällä harjoituskisoissa lauantaina 2.7. 100 ja 110cm luokat, molemmat rennosti nollalla, alla videot niistä.
Tähän loppuun vielä muita kuulumisia kuvien muodossa, näitä kuvia kyllä riittäisi, vielä kun ehtisi vähän useammin päivittelemään niitä tänne teille!

 
Alla olevat kuvat (c) Senni Luukkainen
Tämä vaalean ponin sisäänratsastin viime kesänä ja olen vuoden ajan käynyt epäsäännöllisen säännöllisesti sillä ratsastamassa. Jälkimmäinen poni on 5-vuotias äiti-tytär ratsu joka on nyt hieman aloitellut esteponin uraansa.


 2 kommenttia:

  1. Ratsastustasi on ilo katsella, menet niin super siististi, mutta tehokkaasti! :)

    VastaaPoista