maanantai 17. lokakuuta 2016

Syyskuulumisia ja uusia tuulia

Toivon myymistä lukuun ottamatta kuluva syksy on tuonut mukanaan vain positiivisia muutoksia, ja niiden ansiosta ei pimenevät päivätkään (ainakaan vielä) harmita juuri ollenkaan. Toivo tosiaan myytiin uusille omistajille, jotka ihastuivat siihen ensi silmäyksellä eräissä kilpailuissa. Harmi sinänsä, juuri kun oli saatu säädöt kohdilleen ja hyppy hyväksi. Onneksi Toivo pääsi kuitenkin hyvään kotiin, jossa se jatkaa koko ajan nousujohteista kehitystään ja pääsee varmasti vielä pitkälle!

Tiimi on onneksi saanut vahvistusta uudesta perheenjäsenestämme, johon on ladattu paljon toivoa ja odotusta: 4-vuotias FWB-tamma Kerttu, johon ihastuimme heti. Kerttu on varsonut tänä kesänä, eli on siis ikäisiään reilusti vielä jäljessä, mutta saa onneksi hyvitystä kilpauraansa yhdellä lisävuodella nuorten hevosten luokissa varsomisen takia. Kertulla on nyt ratsastettu parisen kymmentä kertaa ja hän vaikuttaa kyllä todella kivalta tyypiltä. Olen vasta kerran hypännyt Kertun kanssa pientä estettä, täytyy vaan nyt malttaa vielä aluksi ottaa aika iisisti, mutta eiköhän pian päästä enemmänkin harjoittelemaan kunhan kunto vähän kasvaa.    

 

Varsakin on vihdoin saanut nimen: Chandon
Olemme aloittaneet jo C:n vierottamisen, sillä kuun lopulla hän siirtyy toiseen talliin ja pääsee pieneen orilaumaan kasvamaan ja oppimaan tavoille.
Kävimme myös alkukuusta pyörähtämässä lähitallillamme Hippoksen järjestämässä näyttelyssä, ja sekä Fajana että C saivat molemmat hyvät arvostelut.


2 kommenttia:

  1. voi kun tuo teidän lapsi tai no lapset on suloisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienempi vielä toistaiseksi pieni ja söpö.. Saa nähdä millainen riiviö siitä tulee hieman isompana :)

      Poista