Jenny

 Kuka olen?


Olen vuonna 1994 syntynyt esteratsastaja Sipoosta. Suoritan tällä hetkellä kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa, ja opintoni ovat nyt noin puolessa välissä. Arkeni täyttyy opintojen ja hevosten lisäksi tilitoimisto-työstä. Blogissani kerron normaalin hevos-arjen lisäksi tavoitteellisesta valmentautumisesta ja kilpailemisestani, tilanteesta riippuen useammalla eri hevosella. Tavoitteenani on kehittyä mahdollisimman hyväksi ratsastajaksi.

Meillä on kotona oma talli, jossa myös hevosemme asuvat. Tallimme toimii täysihoitotallina ja yhteensä meillä on tallissa tällä hetkellä 16 hevosta. Perheeseeni kuuluu vanhempieni lisäksi kaksi pikkuveljeä. Äitini ratsastaa myös ja pitää työkseen täysihoitotalliamme.

Ratsastusharrastukseni alkoi noin kuuden vuoden ikäisenä. Kävin joitakin vuosia ratsastuskoulussa tunneilla ratsastamassa, jonka jälkeen aloin ratsastamaan omilla/ylläpitoponeilla.
Ensimmäisen aluekilpailun starttasin vuonna 2007 ja ensimmäiset kansalliset luokat vuonna 2008.

Kilpailen kaudella 2015 jo kahdeksatta kautta kansallisella tasolla. Kilpailen ja ratsastan omien hevosten lisäksi paljon myös muiden omistamilla hevosilla, pienen kokoni vuoksi myös poneja. Arvokasta kokemusta ja oppia ratsastamiseen ja hevostenhoitoon olen saanut viettäessäni useita eripituisia jaksoja Hollannissa Stal Doorwerthin myyntitallilla. Perhe Olsmeijerin luona olen saanut paljon kokemusta useista erilaisista hevosista, ja siellä ratsastettavanani on ollut päivittäin useita niin nuoria kuin vanhempiakin estehevosia. 

Valmentajanani on jo monen vuoden ajan ollut Juhani Eho. Minua on myös aikoinaan valmentanut Susann Suomela (ent. Fagerström).

Hevosistamme voi lukea lisää Hevoset-sivulta.